Vsi časi so UTC

Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 134 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Naslednja
  Pogled tiskanja

Re: Atheine izpovedi
Avtor Sporočilo
OdgovorObjavljeno: marec 6th, 2010, 2:30 pm 
Odsoten

Kraj: Ljubljana
Danes zjutraj sem se prvič tehtala in merila odkar sem začela tukaj pisati... in čeprav sem s strahom stopila na tehtnico (roko na srce, odkar sem začela s tem načinom prehranjevanja, niti malo nisem bila lačna, kot sem bila vajena pri raznih dietah), je pokazala -3kg (v 14 dneh), torej sem prišla na težko pričakovano petko na prvem mestu... joj, sem se razveselila. Seveda, se pozna tudi v centimeterčkih (morda še bolj), saj sem čez trebuh izgubila kar 6cm, 1,5cm pri obsegu nog in 3cm pri obsegu bokov (zdaj vem, zakaj so mi hlače kar naenkrat preširoke :C )... Juhej... zdaj imam še večjo motivacijo, tako za prehrano, kot za vadbo.

Res je, da nas zadnje dni malce utruja trebušna viroza in da sem kot edini član v naši družini, ki še čaka, da se mi začne (ostali so že vsi pokasirali), a vseeno nekako upam, da pa me morda ne "ujame" :S
Telovadim kot nora te dni. Ne vem, morda imam občutek, da bi tako lahko ušla tej zoprni bolezni :A_p :C

Na vrh

OdgovorObjavljeno: marec 6th, 2010, 4:04 pm 
Uporabniški avatar
Odsoten

hej :U_* :U_* supr.
Sicer pa včasih kakšni bolezni ne moremo uiti in jo moramo preboleti. Upam, da te ne ujame. :)

Na vrh

OdgovorObjavljeno: marec 6th, 2010, 7:01 pm 
Odsoten

:G*)
Jah, malce mi je že slabo... upam, da ne bo hujšega :S

Eno vprašanje še... a bi bilo smiselno, da bi še kakšen fat burnerček vzela pred treningi? Kljub temu, da imam bolj domačo vadbo... Pa verjetno je pred kardio vadbo bolj smiselno kot pred vadbo za moč, ali se motim?? Joj, saj sem veliko prebrala te dni o tem, ampak sem pred leti jemala l-carnitin (v tekoči obliki), pa se ne spomnim, če je bilo kaj "učinka" :C Kaj je v bistvu "boljše" kofein ali l-carnitin... kombinacija obojega?? Nimam pojma za katerega naj se odločim; kako naj pa vem kateri mi bo bolj zalegel, da ne govorim o tem, da se ne bi po kakšnem čudno počutila...

Kaj sem jaz en "zelenc" :C Pojma nimam o teh stvareh :Y_*3 :A_p

Na vrh

OdgovorObjavljeno: marec 7th, 2010, 12:25 pm 
Uporabniški avatar
Odsoten

Dokler bo napredek, ni treba dodajati fb.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: marec 7th, 2010, 8:35 pm 
Odsoten

Ja, saj verjetno se bo počasi začelo ustavljati, ampak bom počakala do takrat :) Bomo videli kaj povesta tehtnica in meter čez kakšnih 14 dni.

Počutje je danes boljše, ponoči me je malo treslo in mi bilo fejst slabo, zjutraj sem bila čisto "povožena", drugače pa ni bilo hujšega... še.
Sicer pa sem ta vikend kar dobro grešila... :( Sem imela občutek, da ne bom zbolela, če bom veliko jedla... ena brezvezna neumnost, ki mi je odmevala v glavi. Res je, da sem se še vedno držala (približno) razmerja, ampak kalorijsko sem gotovo presegala. No, pa še nekaj pečenega krompirja sem danes pojedla za kosilo in en slasten košček borovničevega kolačka, ki ga je spekla tašča... res se nisem mogla upreti :A_p Ampak okej, jutri je nov dan, nov teden, nove možnosti in poti... jaz pa grem novim zmagam naproti :)

:G*)

Na vrh

OdgovorObjavljeno: marec 10th, 2010, 6:22 am 
Odsoten

Jutro!
Te dni sem lepo na starih tirnicah, morda z malo manj motivacije kot prej, a se kar prisilim in pridno vadim... mi uspe celo 6x tedensko (čeprav sem sprva mislila, da ne bo šlo niti 4x), tisti en dan pa si vzamem čas za knjigo ali kaj podobnega :) Je fino, ker mi otroka zaspita že ob 19h, tako da imam zvečer res veliko časa, da odtelovadim svoje.
Me pa nekaj teži že par dni. Moje telo se dejansko spreminja, česar sem zelo vesela. In zjutraj je že lepo čvrsto, trebuh je raven, okoli pasu ni veliko mehkih oblogic (ja, seveda so še maščobe, teh verjetno še prav dosti nisem uspela spraviti stran v tem kratkem času)... zvečer pa se pogledam v ogledalo in se mi zdi kot da nisem ista oseba... vse je mehko, trebuh napihnjen, noge pas pa kot bi imela žolco čez :( Res je, da te dni manj pijem, ker imam od viroze še občutljiv želodec in mi gre voda (tudi zeleni čaj) bolj težko dol, ampak kakšnen liter in pol do dva pa še vseeno spijem. A bi bilo možno, da bi bila od premalo pitja tako "zabuhla"?
Sem našla doma en čaj, ki vsebuje paragvajski čaj, koprivo, kodrasto meto, poprovo meto, meliso, liste robidnice, cvetove plavice. Piše pa na njem fit&slim. Je katera od teh sestavin taka, da mi bo pomagala odvajati vodo?
Sem si zadnjič kupila čaj iz brusnic, pa doma razočarana ugotovila, da vsebuje samo 0,5% brusnic, ostalo pa hibiskus in šipek... :A_p

Lep dan, pa naj ne preveč snežen in vetroven (jaz hooočeeem pomlad :-H )

Na vrh

OdgovorObjavljeno: marec 10th, 2010, 8:01 am 
Uporabniški avatar
Odsoten

Ženske smo prav vodo-držna bitja. :C Več je razlogov, pri tebi pa je pomoje posledica treninga in skorajšne bolezni. Če premalo piješ, moraš več. :)

Baje kopriva pomaga pri tem, čeprav jaz sama sem čisto pozabila nanjo. Imamo celo temo o tem čaju. Meni je všeč še šipek. Najboljše pa je, da se s tem poskušaš neobremenjevati.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: marec 10th, 2010, 8:31 am 
Uporabniški avatar
Odsoten

ne vem zakaj, ampak jaz mam podoben občutek, odkar sem spet (po daljši pavzi) začela delat z utežmi. Kar groza me je, sama sebi se zdim kar nekako "obilnejša", ne vem če zaradi mišič, ampak vsekakor mi ni všeč. Ko delam samo kardio, se pravi visoko intenzivni v kombinaciji z nizkointenzivnim+low carb prehrana, je občutno boljše. Tako da sem sedaj spet nehala vaditi z utežmi. Ne vem kaj in zakaj je to, ampak ta občutek napihnjenosti, čokatosti mi ni všeč. katastrofa :-R

Na vrh

OdgovorObjavljeno: marec 10th, 2010, 4:30 pm 
Odsoten

O, super, Polona... sem si prebrala tole o koprivinem čaju in bom zdaj najprej kar tole žlubodro popila, ki jo imam že doma, naslednjič pa si kupim samo tole koprivo...
A šipku lahko dodam par kapljic sladila? Sadni čaji mi sploh ne potegnejo čisto brez vsakršnega cukrčka... :/v-

majcentina, jaz pa še nisem pogruntala zakaj je zdaj drugače kot prejšnje tedne; mislim zakaj zdaj vidim/občutim tole "zalitos", prej pa je nisem... treninge imam enako intenzivne in razporejene, hrano bolj ali manj tudi. Edino kar je drugače je, da namesto zjutraj vadim zvečer in da morda res malo premalo pijem... no, pa kot pravi Polona, morda še bolezen svoje doprinese... bom videla kako bo naprej; upam, da ta žolca okoli mene vsaj malo izgine :A_p :C

Na vrh

OdgovorObjavljeno: marec 11th, 2010, 7:31 am 
Uporabniški avatar
Odsoten

Po treningih so mišice vedno malo zabuhle, ker se morajo obnoviti, da se popravi ``škoda´´, ki je bila povzorčena z vajami oz. aktivnostjo. Prvih nekaj tednov še toliko bolj, ker traja nekaj časa, da se maščoba začne kurit in začetno stanje lahko izgleda malo bolj zalito. Škoda bi bilo, da bi zaradi tega opustili fitnes, ki je res super vadba.
Sicer imam pa sama najbolj ``zabuhlo´´ telo (noge) po intenzivnem teku, šprintih, pliometriji ...

Na vrh

OdgovorObjavljeno: marec 11th, 2010, 7:38 am 
Uporabniški avatar
Odsoten

če lahko kar tukaj odgovorim. Malo si me potolažla :) da bom vztrajala naprej z utežmi. Čeprav me res moti za zabuhlost. Upam da čim prej mine. Hecno je ko paziš na prehrano, telovadiš, pol ti rečejo, da si se zredil Grrrr :Ar_*

Na vrh

OdgovorObjavljeno: marec 11th, 2010, 8:00 am 
Odsoten

Polona, hvala za razlago... pride prav vsaka taka informacija... samo da ne odnehamo :)
Sicer pa preverjeno... šipek pomaga ali pa kopriva ali pa zeleni čaj ali pa vse skupaj he, he... včeraj sem pila vse po vrsti (poleg vode) in zvečer sem bila vsaj za polovico manj "mehka" kot prejšnje večere. Je pa res, da sem delala kardio vadbo včeraj, bomo videli kako bo danes... Slabša stran nacejanja je bilo pa nočno obiskovanje wc-ja :C

Bi pa (spet) nekaj vprašala… Sem se kar dobro »oborožila« z različnimi vadbami za doma (S.W.A.T workout (3x), body-attack (2x), dody-pump (1x), p90x, neko latino aerobiko in pa seveda posamezne krajše vadbe iz youtouba za posamezne mišične skupina), ki pa praktično vse vsebujejo vaje za trebušne mišice… torej, če izvajam vadbo vsak dan (ok. 6 dni v tednu), bi bilo morda smiselno trebušnjake kakšen dan izpustiti, ali kako?

Sem pa ravno včeraj, ko sva z mojo malo miško sedeli v dnevni sobi na tleh in prebirali knjigico, moj dragi pa se je s starejšim igral z avtomobili, razmišljala o tem, kako redki so trenutki, ki jih imamo takole skupaj kot družina… sem dobila slabo vest, ker večkrat pojamram, da nimam časa zase. Na koncu vseh koncev je tudi čas, ki ga preživim z njimi, moj čas, saj so to trenutki, ki me v resnici osrečujejo. Res je, da včasih ni lahko in da so potrebna določena odpovedovanja, morda se včasih res počutiš ujet v vsakdanjost, a kljub vsemu so dnevi prav zaradi mojih malčkov neprecenljivi. Ko jih zjutraj prebujam iz sladkega spanca in me njuni očki nasmejano pogledajo izpod tople odeje, ko ju zvečer s poljubčki na noske zavijem v njuna nočna gnezdeca, jima zaželim lahko noč in jima čisto vsak večer povem, da ju imam rada… :Y_*3
Potem pa pocrkljam malo še sebe. Z vadbo, tušem in na koncu s kakšnimi lepo dišečimi kremami za telo… se mi zdi, da zaspim dosti bolj sveža, kot sem prej, ko sem se izpred TV-ja prestavila v posteljo kot ena stara mama :#,? In lepše spim in zbudim se dobre volje in lažje začnem nov dan, čeprav se mi dnevi začenjajo že zgodaj… skratka, mislim da sem prišla do tega, da mi je način življenja, kakršnega živim, končno všeč in ko bom še malce bolj zadovoljna sama s sabo, bo pa sploh najboljše. Seveda so dogodki, ki mi dnevno grenijo kakšne trenutke, a to je le delček vsega, saj nasmehi in pozitivnost še vedno prevladujeta.

Ojej, to pa je bila res izpoved… Jah, ni kej, včasih me moje misli malce zanesejo… :Y_*3

Na vrh

OdgovorObjavljeno: marec 11th, 2010, 10:49 am 
Uporabniški avatar
Odsoten

athea, daj,ko se mi bojo oči zarosile :) resno.... ma ravno na otročke me meče zadnje čase, potem pa še tvoj post preberem in sem čist paf!
to ti je sreča! ;M_i

Na vrh

OdgovorObjavljeno: marec 12th, 2010, 8:15 am 
Odsoten

Ja, res je ;) Sreča! Ko gledaš malo nebogljeno bitjece, ki zelo hitro raste in postaja samostojno… Ko se ti prvič nasmeji, ko ti prvič stisne prst v svojo drobno dlan, ko prvič zaploska, se postavi na nogice,… ko te prvič pokliče »mami«… in ko se ti po treh letih še vedno včasih neverjetno zdi, da je to bitjece ob tebi res tvoj otrok… tako lep, tako… popoln. Samo dolgčas pa tudi nikdar (več) ni! Ko je eden še mogoče, sploh če je priden, ko sta dva, pa že postaneta »društvo malih vragcev« :K*- in vse skupaj postane prav pestro :C

Danes bom kar se vadbe tiče počivala. Sem bila včeraj že tako utrujena, da je Polar neprestano kazal preko 155 pulza in ga nikakor nisem mogla umirit, pa tudi vaje sem težko izvajala in namesto polna energije, sem se na koncu počutila izžeto… Tako, da bo danes frej dan, a če bo lep, bomo šli gotovo kam na sprehod popoldan, da se čisto ne zasedim :B_2*

Na vrh

OdgovorObjavljeno: marec 12th, 2010, 7:05 pm 
Odsoten

No, toliko o počivanju... Otroke sva dala k babici v varstvo, midva z možičkom pa sva iz sprehoda naredila pravi kardio trening v naravi - 45min hitre hoje v kar konkreten hrib in dobre pol ure teka nazaj v dolino... Kaj me je gnalo ne vem, ampak na koncu sem bila tako izčrpana, da me je zeblo kot sto hudičev, lačna sem bila, da bi vola pojedla (časovno mi ni zneslo in sem namesto kosila pojedla le eno malo beljakovinsko čokoladico :A_p ), počutje pa obup! Zdaj pa kavč, tv in skuta z navadnim jogurtom... to mi je najljubša večerja /?%4
Sem pa še vedno čisto :/v- Upam, da se do jutri spravim k sebi... bom vsaj jutri poskušala bolj na easy, če bo le šlo... imam neverjetno voljo za treninge, ampak enostavno telo ne dopušča; tako sem švoh :S

Lahko in mirno noč!

Na vrh

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 134 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Naslednja

Vsi časi so UTC

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na:  
phpBB3 skins by © gokin, Pozycjonowanie stron pozycjonowanie strony
Templatesdragon  styles collection